Jump to content
The library informs: HUOM! Biblio-palvelun sopimus päättyy 22.3., sen jälkeen lainat eivät enää ole käytettävissä.
Cover for Aina matkalla – kirjoituksia Malesiasta, Singaporesta ja Balilta
Isbn: 978-87-2710-205-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Memoirs & Biography Psychology Travel & Holiday
Accessible since: November 2023

E-book

Aina matkalla – kirjoituksia Malesiasta, Singaporesta ja Balilta

Joogaa, kirjoittamista ja alati vaihtuvia maisemia.

Kun kotina on koko maailma, arjessakin voi olla aina matkalla. Kotimaan vaihtuessa jatkuvasti on koko omaisuus joko kuljetettava rinkassa tai varastoitava ystävien, tuttujen ja perheenjäsenten ullakoille. Mielikuva joogaopettajan elämästä Etelä-Aasiassa voi olla pelkkää lämpöä ja palmupuiden katveessa lekottelua, mutta onko se tosiaan sitä?

Satu Rommin Aina matkalla kertoo kauniisti mutta kaunistelematta, millaista elämä on ulkosuomalaisena, joka ei ole käynyt Suomessa yli 20 vuoteen. Kun levottomuus ja siirtymisen tarve iskevät, ei auta muu kuin vaihtaa maata. Kirja vie lukijan mukanaan Kuala Lumpuriin, Singaporeen ja Balille.

Satu Rommi on matkakirjailija, freelancetoimittaja ja astangajoogan opettaja. Hän on kirjoittanut useita kirjoja Intiasta ja Kaakkois-Aasiasta. Uransa aikana Rommi on mm. työskennellyt BBC:n suomenkielisessä toimituksessa Lontoossa, asunut vuosia Intiassa opiskelemassa astangajoogaa ja intialaista filosofiaa ja kiertänyt Kaakkois-Aasiaa joogaa opettamassa. Hänen teoksensa Moottoripyörällä Himalajalle (2011) valittiin Mondon Vuoden matkakirjaksi.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone